FESTVÅNINGAR

Romantiska bröllop
i Djurgårdens hjärta

Ulla Winbladhs bröllopspaket

Bröllopsdagen är en av de största dagarna i livet. En dag att minnas och se tillbaka på med glädje och värme. Att skapa ett minne för livet är förstås en stor utmaning, en utmaning som vi tar oss an med både glädje och ödmjukhet. Tack vare lång erfarenhet och spetskompetens inom området törs vi dock garantera en sagolik dag och en oförglömlig tillställning hos oss på Kungliga Djurgården. Tillsammans med era idéer och önskemål som utgångspunkt skapar och utformar vi ert bröllop så att det överträffar era förväntningar.

Trots att Wärdshuset Ulla Winbladh ligger mitt i en nationalpark är det bara några minuter från city. Hit kan man anlända i en tjusig bil, häst och vagn, spårvagn eller egen båt till vår vackra träbrygga i Djurgårdskanalen, vilket man nu föredrar.

Glaspaviljongen

Vår paviljong badar i ljus och fångar upp allt det vackra i omgivningarna tack vare de stora fönstren i tre väderstreck. Under de varma månaderna kan vi öppna lokalen helt mot uteserveringen och låta de ljumma vindarna svepa in och förstärka den sköna känslan av ute-inne. Paviljongen har plats för 90 sittande gäster och kan skärmas av för mindre sällskap.

Antal sittande gäster: 90 st
Klicka på bilden för att förstora.

Nils Emils matsal

Om ni vill fira i anor från början av förra seklet kan ni välja att sitta en trappa upp i vår festvåning som har ett vackert välvt tak och ett stort bågformat fönster med utsikt mot parken. I Nils-Emils matsal kan vi ta emot sällskap upp till 70 gäster. Egen garderob och toalett finns till ert förfogande här.

Antal sittande gäster: 70 st
Klicka på bilden för att förstora.

Chambre séparéen

Vår allra minsta privata matsal som rymmer upp till 20 gäster är belägen på nedanvåningen, strax till vänster om baren. Här hålls alltifrån familjemiddagar och barnkalas till affärsluncher och bröllop i den mer diskreta storleksordningen.  

Antal sittande gäster: 20 st
Klicka på bilden för att förstora.

Oscarsrummet

Oscarsrummet är vår vackra lilla matsal på ovanvåningen med plats för upp till 22 sittande gäster. Oscarsummet är idealiskt vid mindre tillställningar och affärsluncher när avskildhet är önskvärt. 

Antal sittande gäster: 22 st
Klicka på bilden för att förstora.

Restauranger som ingår i Stockholms Restauranger & Wärdshus