ULLA WINBLADH

Svenska mattraditioner
på Kungliga Djurgården

I nöd och lust 363 dagar om året

Att komma till Ulla Winbladh ska kännas lite som som att komma hem. Själva idén med ett värdshus bygger på att ge dig personlig service varje dag, året runt. I nöd och lust, här håller vi bröllop och dop såväl som begravning. Vi har öppet 363 dagar om året och håller hårt på traditionerna, både smak- och kalendermässigt. På söndagar har vi till exempel alltid kalvstek, gräddsås och hemkokt gelé, under året dukar vi upp för påsk, fars och mors dag, midsommar, kräftpremiär, Mårten Gås och julfirande. Och vi delar gärna med oss av vår kunskap och dedikation – vill du lära dig sabrera, skilja på Chardonnay och Chablis eller laga en riktig kalops från grunden? Då är du hemma.

Presentkort

På Ulla Winbladh kan du köpa presentkort som gäller på alla restauranger som ingår i Melanders Group. Välj valfri summa att ge bort. En lika smakfull gåva som en uppskattad gest. 

Presentkortet går att köpa på alla våra restauranger och gäller på följande ställen:

Melanders >
Sjöpaviljongen >
Southside >
Stockholm Fisk >
Ångbåtsbryggan >
Wedholms Fisk >
KB >

SAS Eurobonus

Vi samarbetar med SAS Eurobonus. Du tjänar en extrapoäng per spenderad krona på mat och dryck. Bonusen registreras automatiskt.

Melanders Group

Melanders Group är en restauranggrupp som verkar för att förvalta det svenska smakarvet. Gruppen inbegriper Ulla Winbladh, Stockholm Fisk, Melanders, Sjöpaviljongen, Southside Pub, Konstnärsbaren, Ångbåtsbryggan, Wedholms Fisk och Art Bakery.

Restauranger som ingår i Stockholms Restauranger & Wärdshus