PRIVATA RUM

Sätt guldkant på kärlek
och business

Våra bokningsbara festlokaler

Vi erbjuder fyra vackra lokaler till privat förfogande; vår stora ljusa paviljong, Nils Emils gemytliga matsal, det tjusiga Oscarsrummet och vårt allra minsta chambre séparée på nedanvåningen. Vi kommer gärna med färdiga förslag på upplägg om så önskas eller skräddarsyr en upplevelse för just ditt sällskap.

Kontakta oss gärna för mer info: 08-534 89 701 eller info@ullawinbladh.se

Glaspaviljongen

Vår paviljong badar i ljus och fångar upp allt det vackra i omgivningarna tack vare de stora fönstren i tre väderstreck. Under de varma månaderna kan vi öppna lokalen helt mot uteserveringen och låta de ljumma vindarna svepa in och förstärka den sköna känslan av ute-inne. Paviljongen har plats för 90 sittande gäster och kan skärmas av för mindre sällskap.

Antal sittande gäster: 90 st
Klicka på bilden för att förstora.

Nils Emils matsal

Om ni vill fira i anor från början av förra seklet kan ni välja att sitta en trappa upp i vår festvåning som har ett vackert välvt tak och ett stort bågformat fönster med utsikt mot parken. I Nils-Emils matsal kan vi ta emot sällskap upp till 70 gäster.

Antal sittande gäster: 60 st
Klicka på bilden för att förstora.

Vasarummet

Vår allra minsta privata matsal som rymmer upp till 22 gäster är belägen på nedanvåningen, strax till vänster om baren. Här hålls alltifrån familjemiddagar och barnkalas till affärsluncher och bröllop i den mer diskreta storleksordningen.  

Antal sittande gäster: 22 st
Klicka på bilden för att förstora.

Oscarsrummet

Oscarsrummet är vår vackra lilla matsal på ovanvåningen med plats för upp till 14 sittande gäster. Oscarsummet är idealiskt vid mindre tillställningar och affärsluncher när avskildhet är önskvärt. 

Antal sittande gäster: 14 st
Klicka på bilden för att förstora.

“Ulla Winbladh  förverkligade vårt drömbröllop. ”

Saga, nybliven hustru

Restauranger som ingår i Stockholms Restauranger & Wärdshus