Hylla sin mamma bör man såklart göra året om, men varför inte slå på stort och fira mamma i ombonad värdshusmiljö på Kungliga Djurgården med köksmästarens specialkomponerade meny dagen till ära?

 

Morsdag meny

Förrätt / Starter

Gravad hjorttartar med bakad äggula, citruskräm och krasse
Marinated deer tartar with baked egg yolk, lemon cream and cress

Varmrätt / Main course

Smörstekt fjällröding med sotad kammussla, sandefjordsås samt toppad med forellrom, serveras med dillslungad färskpotatis
Butter fried char with grilled scalope, suce sandefjord, topped with trout roe
served with new potatoe

Dessert

Jordgubbsglass med vit chokladganache och Madeleinekaka
Strawberry ice cream with white chocolate ganache and petite Madeleine cake


Menypris: 695 kr/per person


Morsdag meny vegan

Förrätt / Starter

Rödbetartar med pepparrot, citruskräm och krasse
Beet root tartar with horseraddish, lemon cream and cress

Varmrätt / Main course

Kikärtsbiffar med bella verde, tryffelveloute, riven vårtryffel och timjansrostad färskpotatis
Chickpeas patties with bella verde, truffle velouté, spring truffle and thyme roasted potatoe

Dessert

Vegan vaniljglass med jordgubbscoulis och mandelkaka
Vegan vanilla ice cream with strawberry sauce and petite Madeleine cake


Menypris:  595 kr/per person